SVENSKTILLVERKADE FÖNSTER OCH DÖRRAR I PVC TILL FABRIKSPRISER
Beställ era fönster och dörrar av oss till fabrikspriser. Kontakta oss för prisförslag på 044-20 00 30

feat-dorrar
askoffer

Underhållsfritt PVC-material för fönster, dörrar och vinterträdgårdar. Specialtillverkade enligt era önskemål och mått samt levererade hem till er. Utan mellanhänder kan vi hålla lägre priser samtidigt som vi har högsta krav på kvalitet och hållbarhet.
Tillverkningen av de svenska PVC-fönstren i blyfritt kompositmaterial avger inte några farliga ämnen och är heller inte allergiframkallande. Med släta ytor är de lätta att hålla rena. Mellanglasliggande spröjs medför även att fönstren är lätta att putsa.

Energieffektiva kompositfönster minskar dina uppvärmningskostnader och är miljövänliga eftersom de är återvinningsbara.
Fönster och dörrar finns i följande Rehau-profiler:


brilliant-design
Brilliant-Design
Fönstermodellen Rehau Brilliant-Design det mest sålda pvc-fönstret. Ett prisvärt, elegant och modernt fönster som öppnas inåt, sido- och bottenhängt, s.k. Dreh-Kipp. U-värdet ligger på mellan 1.0 – 1.3.

Ladda ner produktblad >>>
geneo
Geneo
Geneo är pvc-fönstret för dig med höga energikrav. En hypermodern fönstermodell tillverkat av Rau-Fipro ® det nya kompositmaterialet med fiberförstärkta profiler vilket gör fönstret mycket stabilt. Passar alla hus men särskilt i hus där energibesparing står i fokus. U-värdet ligger mellan 0.74 – 1.2nordic-design-plus
Nordic-Design Plus
Nordic-Design Plus kännetecknas av utåtgående sido- och topphängda bågar samt vridfönster. Pvc-fönstret kombinerar modern teknik med ett utseende som liknar de äldre fönster man ofta ser i äldre hus. Levereras med hasp som standard och u-värdet ligger mellan 0.9 – 1.2.VI OFFERERAR ER GÄRNA OM NI LÄMNAR MÅTT OCH UNDERLAG